Vuokrausehdot

VUOKRAEHDOT

Vuokranantajana toimii Hippakauppa / Tmi Maija Kumpulainen, 1154359-6. Vuokranantaja omistaa vuokrattavat tuotteet. Asiakas hyväksyy vuokrausehdot vuokratessaan tuotteen.

HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät alv24%. Tuotekohtaiset vuokraushinnat on mainittu tuotteen kohdalla. Tuotteen vuokra-aikaa voi halutessaan jatkaa, mikäli sillä ei ole heti seuraavaa varausta. Mikäli asiakas palauttaa tuotteen etuajassa, Hippakauppa ei ole velvollinen korvaamaan lyhentynyttä vuokra-aikaa.

TUOTTEET

Vuokrattavat tuotteet ovat Hippakaupan omaisuutta eikä niitä saa vuokrata, lainata, pantata tai luovuttaa edelleen. Vuokraaja on vastuussa tuotteen kunnon tarkastamisesta ja tuotteen käytöstä. Vuokranantaja ei ota vastuuta tuotteen käytön aikana tapahtuvista vahingoista tai tuotteesta aiheutuvista vahingoista. Tuotteiden vahingoittaminen tai hävittäminen on kielletty. Vuokraaja on vastuussa tuotteen vahingoittumisesta. Vuokraaja sitoutuu vuokrausehdot hyväksyessään huolehtimaan tuotteesta parhaansa mukaan. Vuokraaja on velvollinen suorittamaan varastetusta, kadonneesta tai vahingoittuneesta tuotteesta vuokranantajalle uushankintahintaa vastaavan korvauksen. Tuotteen tuhoutuessa tai kadotessa, vuokraaja on velvollinen maksamaan uutta vastaavan tuotteen arvon. Pantti matkasängystä ja Belly Bind -liinoista on 50,-.

TUOTTEEN NOUTO

Tuote noudetaan Hippakaupalta, paitsi Belly Bind –liina, joka voidaan toimittaa myös postitse.

TUOTTEEN PALAUTUS

Tuote palautetaan Hippakaupalle vuokra-ajan päättymistä seuraavana arkipäivänä. Palautuksen sisällön tulee olla sama kuin noudettaessa. Tuotteen tulee olla palautettaessa hyvässä kunnossa ja vuokrauskelpoinen. Mikäli tuote palautetaan vaurioituneena tai puutteellisena veloitetaan vahingosta ja/tai hävinneistä osista uushankintahintaa tai korjauskustannuksia (25,-/ alkava tunti) vastaava hinta. Mikäli tuotetta ei palauteta vuokra-ajan päätyttyä, laskutetaan vuokraajalta lisävuokra 5,- jokaiselta alkavalta päivältä. Jos tuotetta ei palauteta 7 vuorokauden aikana vuokra-ajan päättymisestä, katsotaan vuokra-aika päättyneeksi ja Hippakauppa pidättää pantin.