Vuokrattavat tuotteet

ESITTELYTILA

Hippakaupassa käy säännöllisesti lastenvaate ja -tarvike -edustajia esittelemässä ja myymässä tuotteitaan. Tilan käytöstä peritään pieni korvaus, 15,-/päivä (sis. kahvi/tee ja wlan edustajalle). Esittelytilan käytöstä ei peritä panttia. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä ja järjestetään yhdessä mukava päivä!

 

 

VUOKRAUS

Vuokrattavan tuotteen veloitus on 10,-/7pv. Vuokra-ajan ei tarvitse olla kalenteriviikko.

Vuokrattavista tarvikkeista peritään 50,- pantti. Pantti maksetaan käteisellä tai kortilla tuotetta noudettaessa ja palautetaan, kun tuote palautetaan siistissä kunnossa. Jos tuotetta joudutaan siistimään/korjaamaan, vähennetään pantista siivouksesta aiheutuva korvaus 25,-/alkava tunti.

Vuokrausehdot löydät VUOKRAUS -> vuokrausehdot.

Kaikki hinnat sis. alv 24%

 
 

BELLY BIND -sidontaliina

Belly Bind -liinaa käytetään synnytyksen jälkeen palauttamaan keskivartalon kurvit omille paikoilleen. Bengkung Belly Binding on Malesiasta lähtöisin oleva synnytyksen jälkeinen traditio kuroa synnyttäneen äidin vatsa napakaksi palautumista helpottamaan. Vatsan sitomisesta on monenlaista hyötyä: kiinteyttää keskivartalon seutua, auttaa erkaantuneisiin suoriin vatsalihaksiin vetäen ne lähemmäksi toisiaan ja antaa hyvän ryhdin vauvaa kantaessa. Liina on 13 metriä pitkä ja sidonta ulottuu alalantiolta rintojen alle, jolloin tuki tulee koko keskivartalolle.Belly Bindia voit alkaa käyttämään 3-4 päivän päästä alatiesynnytyksestä ja 2-4 viikkoa sektiosta. Päivittäistä käyttöaikaa voit vaihdella 8-24 tuntiin 2-8 viikon ajan. Yhden koon Belly Bind sopii kaiken kokoisille. Kun uuma kapenee, uutta kokoa ei tarvitse ostaa, Belly Bind sidotaan vain napakammin. Vuokrattava Belly Bind on musta. Se voidaan toimittaa myös postiennakolla, jos asut kauempana. Belly Bindin alla on hygieniasyistä käytettävä t-paitaa tai toppia. Pesemme liinan vuokrauksen jälkeen Ekolon pesuaineella (sisältyy vuokraan). Mukana kuljetuspussi ja kuvallinen sidonta- ja käyttöohje.

Belly Bind -liinan minimivuokra-aika 3 viikkoa.

 

Jos kiinnostuit Belly Bind -liinan vuokraamisesta, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai lomakkeen kautta!