Lastenvaate ja -tarvikekirpputori Vaajakoskella

Näin myyt tuotteesi kirpputorilla:

Itsepalvelupöytä

Kaikki hinnat sis. alv 24%

 

29,- / 7 pv tai 56,- / 14 pv + 5% provisio maksukorttikuluihin, aloitukseen kuuluu kaksi hintatarra-arkkia (yht. 48 tarraa)

Itsepalvelupöytään saatavilla

 • hintatarra-arkki (24 tarraa) 0,50€ / arkki
 • siistimispalvelu 5 ,- / 7 pv. Seuraavien viikkojen siivoukset veloituksetta!
 • tyhjennyspalvelu 5,-
 • lisäpäivä 4,-
 • hintatarra-arkkien lähetys kotiin 2,-
 
 

Itsepalvelupöydässä on tanko ja kaksi tasoa sekä kori pienille tuotteille. Alatasolle mahtuu näppärästi isompia tuotteita, kuten sitteri tai lelukaari. Henkarit tulevat talon puolesta.

 


Itsepalvelupöydän vuokratessa asiakas hinnoittelee tuotteet itse kotona ja tuo ne Hippakaupalle vuokra-ajan alkaessa. Itsepalvelupöydän vuokra maksetaan aloitettaessa tai tilityksen yhteydessä. Tilitys tapahtuu myynnin loputtua 3 pankkipäivän kuluessa tilille. Voit tuoda tuotteita pöytääsi edellisenä päivänä viimeisen tunnin aikana, arkisin kl 17-18 ja lauantaisin 13-14. Pöytä on tyhjennettävä loppumispäivänä; arkisin kl 17 ja lauantaisin kl 13 mennessä.

Lisäpalveluna voit ottaa pöytääsi siistimispalvelun, jolloin pöytä siistitään vähintään kerran päivässä ja pidetään huoli, että ulkoasu on myyvä. Jos tiedät, ettet pääse tyhjentämään pöytää sovittuna aikana, veloitamme ennakkoon sovitusta tyhjennyksestä 5,-. Jos pöytä joudutaan tyhjentämään unohduksen takia, uuden asiakkaan odottaessa, veloitus on 10,-.

Ohjeita ja vinkkejä itsepalvelupöytää varten:

- Hintalappuina käytämme kirpputorin omia hintalappuja. Merkitse hintalappuun pöytänumero, lyhyt tuotekuvaus, kokomerkintä ja mahdolliset viat. Jos haluat muuttaa tuotteen hintaa, tee kokonaan uusi hintalappu. Halutessasi varmista hintalappujen kiinni pysyminen esim. leveällä teipillä tai Hippakaupalta lainaksi saatavalla kiinnityspistoolilla niin, ettei tuote vahingoitu.
Ulkovaatteissa hintalappu kannattaa kiinnittää esim. kauluksen sisäpuolelle.

- Halutessasi voit myydä viimeiset tavarat -50 % alennuksella ennen myyntiajan loppumista.

- Tuo myyntiin kelien mukaisia lastenvaatteita ja tavaroita, jotka ovat puhtaita ja ehjiä. Pese siis vaatteet ja esim. pehmolelut sekä vauvojen lelut ennen myyntiin tuomista. Kun tuot tavaraa pöytään, älä täytä sitä liikaa! Liian täysinäinen pöytä menee sekaisin nopeasti, voit käydä täyttämässä pöytää vuokra-ajan aikana. Siistit, matalat vaatepinot ja koreissa olevat tuotteet myyvät parhaiten.

- Laitathan tuotteet esille siten, että hintalappu on näkyvissä. Ostavat asiakkaat etsivät yleensä tiettyjä kokoja ja tämä edistää pöydän myyntiä.

 

Myyntitili

 
 • myyntiaika 8 viikkoa
 • tuotemäärä 4 isoa ikeakassillista, jos on isoja leluja tai tarvikkeita, kasseja voi olla 5
 • käsittelymaksu 25€
 • provisio 50% myynnistä
 • kaatopaikkamaksu 15€ (Peritään vain, jos mukana on likaisia / homeisia /rikkinäisiä tuotteita ja asiakas ei nouda niitä)
 
 
 
  

  Myyntiajan ajankohta on varattava etukäteen ja asiakas tuo tuotteet sovittuna ajankohtana Hippakaupalle ja me huolehdimme lopusta. Aloitukseen tuodaan kaksi isoa Ikea -kassillista (tai vastaava määrä) tuotteita ja sama määrä tuodaan myyntiajan puolessa välissä. Asiakas voi myyntijakson päätyttyä joko noutaa loput myymättömät tuotteet tai kierrätämme ne eteenpäin. Jos asiakas haluaa noutaa tuotteet, ilmoitamme kun tuotteet ovat noutovalmina. Noudathan myymättä jääneet tuotteet kahden viikon aikana myyntiajan päättymisestä.

  Käsittelymaksu 25,- sisältää tuotteiden läpikäynnin, hinnoittelun, lajittelun, esillepanon, myynninaikaisen täydennyksen ja myyntijakson päätyttyä tuotteiden poiskeräämisen.

  Provisio on 50% myynnistä.

  Myyntitilille voi tuoda samoja tuotteita kuin itsepalvelupöytiinkin:

  • lasten vaatteita: sisä- ja ulkovaatteita, kenkiä, pipoja, hanskoja ja otathan vaatteiden kohdalla huomioon sesongin merkityksen ja, että vaatteet ovat puhtaita ja ehjiä
  • lasten kirjoja
  • lasten pelejä
  • DVD:t
  • lastenhoitoon liittyviä tarvikkeita: hoitoalustat, rintapumput, sitterit, kestovaipat
  • lasten petivaatteita
  • äitiysvaatteita

  Kirpparilla myynnissä olevilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tuote myydään siinä kunnossa kuin se on ostohekellä. Hippakauppa ei vastaa tulipalosta, vesivahingosta, varkaudesta tai ilkivallasta aiheutuvasta vahingosta. Myyntiin ei saa tuoda elintarvikkeita, piraattituotteita, alkoholia, tupakkaa, tupakkatarvikkeita, teräaseita, vaarallisia aineita eikä K18-tuotteita.

   

  FAQ eli usein kysyttyä:

    
  "Ostatteko te käytettyjä lasten vaatteita?"
  - Emme valitettavasti
    
  "Otatteko vastaan lahjoituksia?"
  - Pääsääntöisesti emme. Asiakkaat ovat halutessaan voineet jättää itsepalvelupöydän tai myyntitiliajan päätyttyä tuotteet lahjoituksena Hippakaupalle. Valittettavasti emme vastaanota tuotteita ns. suoraan. Lahjoituksia vastaanottavat esim. SPR:n Kirpparit ja UFF.
    
  "Otatteko myyntiin lastenrattaita?"
  - Emme ota myyntiin lastenrattaita/vaunuja tilanpuutteen vuoksi. Tori.fi voisi olla niille parempi myyntipaikka